Babysim

Upptäck vattenglädjen tillsammans

Babysim är en mysig aktivitet som du gör tillsammans med ditt barn. Målet med våra kurser i babysim är att skapa trygga och vattenvana barn, som njuter av vattnet på ett respektfullt sätt.

När ditt barn har fyllt 3 månader, väger minst 4 kilo och har läkt navel kan ni börja på babysim. Våra kurser i babysim är uppdelade i olika steg, där varje kurs har tydliga mål och riktlinjer. Kurserna bygger på varandra och vi utvecklar övningarna i varje steg. 

Vi övar på att hålla andan, söka oss upp till ytan, hålla fast i kanten och flyta på rygg. Vi dyker och gör självräddningsövningar.

Vår ambition är att skapa en härlig stund i varmt vatten där barn och föräldrar lär sig att utforska vattnets möjligheter tillsammans. De viktigaste grunderna vi jobbar med är vattenglädje, vattenvana, trygghet och säkerhet.

I babysimmet ingår entré för 1 medföljande vuxen, önskar fler vuxna följa med in på kursen så betalar denna entré och byter om antingen till badkläder eller rena träningskläder. Det får vara max 2 vuxna/barn med i bassängen under lektionen.

Missade lektioner (vid anmäld sjukdom) kan tas igen via återbad på fredagar kl. 10.15-11.15 under kursperioden. Under återbadet informerar instruktör om de moment som missats.

Anmälan för återbadet måste föranmälas till receptionen senast dagen innan återbadet!