Badkalas

Fira födelsedagen hos oss – bjud in till ditt blötaste kalas någonsin!

Våra kalas riktar sig till barn från 6 år. Max 10 barn inklusive kalasbarnet kan delta på kalaset. På kalaset får ni en egen bassäng tillsammans med en kalasvärd som hjälper er att skapa en dag att minnas, full av plaskande lekar och skratt!

 

Vilka tider finns att välja på?

Våra kalas anordnas på:
Fredagar klockan 15.15 och 16.45
Lördagar klockan 10.15 och 11.45
Söndagar klockan 10.15 och 11.45

 

Vilka teman finns det?

Vi erbjuder 1 tema/vecka:

Djungelkalas: v. 3, 8, 16, 20
Kom och bada med djungels olika djur! Vågar du leka Vem är rädd för hajen? Lekarna anpassas efter barnens ålder.

Discokalas: v. 5, 7, 11, 15, 19
Kom och dansa loss i discorummet! Låt musiken flöda genom kropp och själ med färgglada lampor i en plaskande vattenvärld för små och stora. Låt barnen dansa och leka fritt.

Piratkalas: v. 2, 6, 14, 18, 22
Kom och fira ditt kalas med dina piratkompisar! Med svärd i handen och lapp för ögat får ni ett riktigt äventyr i bassängen.

Undervattenskalas: v. 4, 9, 13, 17, 21
Upptäck världen under utan med dykmask och spännande undervattensaktiviteter! Rekommenderas för barn som har vattenvana.

 

Sportlovet (v. 8) erbjuder vi kalas på onsdag 21/2 och fredag 23/2 kl. 14.45-16.45, då med djungeltema.

Påsklovet (v. 14) erbjuder vi kalas på onsdag 3/4 och fredag 5/4 kl. 14.45-16.45, då med pirattema.

 

Vad kan vi äta?

I vårt kalaserbjudande kan ni välja mellan två menyer. 

Pannkaksmeny – Pannkaka, vispgrädde & jordgubbssylt, MER (20 cl.) och Piggelin
Korvmeny – Korv med bröd, MER (20 cl.) och Piggelin

Alla barn får efter maten en liten godispåse.

För den som önskar en härligt fluffig gräddtårta med två lager av saftig sockerkaka, vaniljkräm och jordgubbssylt med jordgubbar på toppen går det att lägga till en sådan till sin valda meny för 175 kr.

Storleken på tårtan är 6-8 bitar, och måste beställas senast 14 dagar innan kalasdatum.
 

Önskas något att äta eller fika också för de vuxna deltagarna förbokas detta senast 7 dagar innan ankomst - för mer info och priser kontakta receptionen på munktellbadet@befair.se.

 

Vad kostar kalaset?

Badkalaset kostar 2750 kr. En bokningsavgift på 750 kronor betalas tre dagar efter att bokningsbekräftelse mottagits. Resterande betalning sker vid ankomst på kalasdagen. Betalning sker i receptionen eller via Swish.

 

Hur bokar jag?

Skicka din förfrågan till munktellbadet@befair.se Vi återkommer så snart som möjligt med information om dagen som önskas är ledig, med mera. Vi önskar att ni i er förfrågan skickar med nedan info:

  • datum för kalaset
  • namn och ålder på födelsedagsbarnet
  • antal barn/vuxna som önskar delta på kalaset
  • kontaktuppgifter till dig som bokar
  • menyval, samt eventuella allergier

Om antalet deltagare minskar eller om det finns behov av specialkost meddelar du detta senast en vecka innan ankomst. Bokningen är genomförd när ni fått en bekräftelse från receptionen. Bokning sker senast 14 dagar innan kalasdagen.

 

Hur går det till?

Du som har bokat badkalaset kommer 10-15 minuter innan utsatt tid för att möta upp de inbjudna barnen och deras föräldrar. När ni alla är samlade anmäler ni er och betalar i receptionen. Kalasvärden möter upp barnen och berättar om våra trivselregler och annat man bör tänka på vid besöket. Därefter går ni in, duschar och byter om till badkläder. Förutom att vara badsugna, behöver kalas deltagarna ha badkläder och handdukar/badrock med sig.

Våra badkalas pågår i cirka två timmar. Barnen börjar med att bada och busa med kalasvärden i familjebadet under ca. 1 timme, innan vi tar en paus då barnen serveras den valda kalasmåltiden. Efter pausen finns det tid att bada fritt med föräldrarna, innan det är dags att ta adjö. Tänk på att max 3 barn under 12 år per vuxen tillåts i badet.

För er som bokar kalas på fredagar går det bra att bada med föräldrarna innan kalaset startar, från klockan 13.00.

I kalaspriset ingår 1 vuxenentré/barn, vill fler föräldrar än så hänga med och kalasa så betalar de ordinarie entréavgift vid ankomsten.Under kalaset måste det finnas med minst två vuxna som deltar och ansvarar för barnen.  Alla som deltar på kalaset måste vara ombytta, inklusive föräldrar.

Vi uppskattar om ni tar del av våra trivselregler innan besöket, dem hittar ni genom att klicka här

 

Om olyckan är framme:

Skulle olyckan vara framme i form av uppkastning eller avföring i bassängen innan kalasstart så kan inte kalaset genomföras då vi behöver tömma, rengöra och återfylla bassängen innan den kan/får användas igen av hygieniska skäl. Om detta sker ombokas kalaset till annat överenskommet datum längre fram. Vi förbehåller oss rätten att flytta fram kalaset max. 2 ggr, därefter sker återbetalning av kalaset. Innan dess sker ingen återbetalning.

 

Avbokning

Avbokning av kalaset måste ske senast 14 dagar innan bokat datum. Skulle ni behöva ställa in kontaktar du oss snarast möjligt, så kan vi ändra datum för kalaset. Bokningsavgiften återbetalas ej vid avbokning.

Här kan du ladda ner inbjudningskort!

Discokalas
Djungelkalas
Piratkalas
Undervattenskalas
Halloween

Klicka på respektive tema för att få fram våra inbjudningskort.
Vi rekommenderar att ni skriver ut inbjudningskorten i A5.