Redo för nya traditioner?

Välkommen till årets mest avslappnade julbord!

 

Nu har vi kombinerat det bästa av två världar - god mat och härlig julstämning i kombination med bastur, solrum och Kallsvall - varmt välkommen att fira in julen i 32 graders värme i vår egen pärla River Relax!

Välkommen ner att avnjuta en vällagad jultallrik med säsongsenliga tillbehör i vår härliga relax, som sedan kan avrundas med ett dopp i den varma källan, en uppiggande sittning i solrummet eller varför inte med en av våra anrika Aufgussritualer. Relaxen har dessa dagar öppet för allmänheten kl. 15-19, så kommer man under de timmarna så serveras man sin jultallrik avskilt bakom stängda dörrar i loungerummet men delar därutöver på relaxen med övriga gäster som är på plats.

Julpaketet är möjligt att boka på onsdagar och fredagar kl. 13-19 från onsdag 15/11 - fredag 22/12 och kan då avnjutas som en lite längre jullunch med någon timmes avslappnande relax därefter, eller som middag med lite bastubad och mys dessförinnan.

 

Julpaketet erbjuds i 2 varianter:

Julpaketet - bas, 550 kr:

- entré River Relax

- Aufguss-sittning

- jultallrik


Julpaketet - lyx, 650 kr:

- entré River Relax

- Aufguss-sittning

- badrock

- vanity kit (shampo, balsam, duschcreme, body lotion)

- jultallrik

- ett glas öl/vin/cider

 

Önskar man komma på annan dag än onsdag eller fredag och ha relaxen helt och hållet för sig själv så går det naturligtvis att ordna, mot en tillkommande abonneringskostnad på 5000 kr.

Jultallriken/besöket behöver förbokas senast 2 veckor innan ankomst.

Samtliga priser är inkl. moms.

 

För mer info och bokning mejla din förfrågan till munktellbadet@befair.se.