Munktellbadet och Ölkultur i samarbete med varandra

Ölproving och lyxentré till River Relax

Det är med glädje som vi kan meddela att Munktellbadet och vår granne och lokala bryggeri Ölkultur valt att slå sina verksamheter samman genom att kunna erbjuda det bästa av 2 världar - en innehållsrik och smakfull ölprovning på plats i bryggeriet på Ölkultur som antingen inleds eller avslutas med en härlig vistelse på River Relax som utöver entré också ger dig badrock, vanity kit och en valfri öl från det sortiment vi erbjuder från Ölkultur.

Ölprovningarna genomförs på plats på Ölkultur ett antal datumsatta lördagar framöver, antingen kl. 15.00-17.00 eller kl. 17.00-19.00, och därutöver erbjuder Lyxentré - River Relax dig tillgång till relaxen under våra öppettider kl. 11.00-19.00.

Varmt välkommen till en lördag i upplevelsernas tecken!

Boka här!

Nästa tillfälle att boka ölprovning + River Relax lyxentré är lördag 29/4, ölprovningen äger då rum på plats på Eskilstuna Ölkultur kl. 15.00-17.00 och för dig som bokar River Relax - lyxentré så har du tillgång till relaxen här på Munktellbadet innan provningen under relaxens öppettider kl. 11.00-19.00.

Observera att River Relax - lyxentré endast berättigar dig entré till relaxen, entré till ölprovningen är en separat biljett som du kan köpa via den nedre länken här under. De båda eventen med separata biljetter erbjuds för den som vill avnjuta hela paketet med både ölprovning och relax, men önskar man endast ha en lyxig stund på vår härliga River relax så går det naturligtvis bra att endast köpa den biljetten!

För att boka biljett till River Relax - lyxentre kontakta vår reception på 016-100 130 eller munktellbadet@befair.se.

För att boka biljett också till ölprovningen på Eskilstuna Ölkultur, klicka här