River Relax

En plats för avkoppling, mitt i Eskilstuna

River Relax är en plats för avkoppling där vi kombinerat den senaste tekniken inom relax med beprövad bastukonst. Allt för att du ska kunna ta hand om det viktigaste du har för att fungera – Dig själv. 

I River Relax har du bland annat tillgång till strålande sol i Solrummet, aufguss-bastu med eteriska oljor och avslappnande sanarium. Här hålls också gruppträning i form av Qigong och yoga. Tänk på att medta egen badhandduk.

Mat, snacks och dryck finns att beställa.  

Ingen förbokning krävs, det är bara att dyka upp och betela din entré i receptionen.
Är ni fler än 10 personer så kan ni boka in er i vår lugna och sköna lounge. Även hit går det att beställa mat och dryck. 

Åldersgräns i River Relax
Fredag och lördag: 20 år
Söndag: 18 år


Välkomna till River Relax - Eskilstunas egen oas!

Mat och dryck

I River Relax finns möjlighet att köpa snacks, mat och dryck – det serveras både alkohol och alkoholfria alternativ. Naturligtvis finns alltid vatten i karaffer om du skulle bli törstig under ditt besök. I River Relax får du inte ta med egen mat eller dryck.

Loungerum

När bastuns värme och vattnets svalka har fått göra sitt, finns loungen redo att ta emot er. Med fullständiga rättigheter kan ni välja bland lättare förtäring och lagade rätter med tillhörande, önskad dryck.

Om du planerar en konferens, svensexa, möhippa eller födelsedagsfirande för minst 10 personer, kan ni boka loungen för ert slutna sällskap under en timme. 

Förboka både mat och lounge genom att kontakta Munktellbadets reception. Vi finns på munktellbadet@befair.se

Sauna & Aufguss

Vi har flera olika typer av bastu.

Läs mer här

Solrummet

Solens strålar kan ge dig den extra kraften du behöver under årets mörkaste dagar. I vårt ljusrum är strålarna ofarliga och du kan njuta av ljusterapi utan att behöva oroa dig för några hälsorisker.

Ljuset främjar god hälsa och energi då det:

  • bidrar till D-vitamin produktion
  • kan motverka depression
  • kan vara avstressande
  • kan minska muskelsmärta och ledbesvär
  • bidrar till ökad ämnesomsättning
  • kan lindra psoriasis och reumatism
  • förbättrar nybildningsprocesser vid läkning av sår

Solrummet ingår i entrén till River Relax.

Qigong

Qigong är en träningsmetod som bygger på långsamma, mjuka rörelser i kombination med medveten andning. Vi landar in i kroppen, sinnet och medveten närvaro. Qigong kan bidra till ökad kroppskännedom, ökad rörlighet och minskad stress. Hos oss utförs Qigong i River Relax, i 32 graders värme. Qigong är en nyhet hos oss på Munktellbadet och unikt i Eskilstuna. 

Bokas via appen eller hemsidan. 

Yoga

I River Relax yogar vi i 32 graders värme. Låt kroppen vakna med lugna, mjuka rörelser och landa in i andetaget. Med olika positioner skapar vi återhämtning och lugn, men också ny energi för dagen. Vi avslutar med avslappning och meditation.

Start: Januari 2023

Bokas via appen eller hemsidan.