River Relax

River Relax

En plats för avkoppling, mitt i Eskilstuna

River Relax är en plats för avkoppling där vi kombinerat den senaste tekniken inom relax med beprövad bastukonst. Allt för att du ska kunna ta hand om det viktigaste du har – Dig själv. 

I River Relax har du bland annat tillgång till en rad varma upplevelser som 4 olika bastur, den varma källan eller solrummet. Ha en skön och avslappnande stund med å-utsikt i en av de varma Linneabänkarna eller i vår guldklimp Caldariumet där du kan luta dig tillbaka mot en varm och ergonomisk hörnsoffa i guldmosaik med tillhörande fotstöd. Behöver du svalka av dig finns Kallsvallet och den härliga Upplevelseduschen till din tjänst.

I serveringen erbjuder vi en frestande meny bestående av enklare mat, snacks och både alkoholhaltiga och alkoholfria dryckesalternativ. Betalning sker med kort eller Swish.

 

Nyhet! Det är med glädje vi kan meddela att vi nu fått ner 20 st värdeskåp till oss i relxen, i vilka våra gäster kan förvara sina värdesaker. Värdeskåpet låses med hänglås som man antingen tar med sig själv eller köper i receptionen eller i relaxen för 60 kr.


Ingen förbokning krävs, drop in-entré erläggs i receptionen vid ankomsten.

River Relax stänger för sommaren måndag 29 maj och öppnar igen till hösten fredag 1 september.

Åldergräns: fredagar & lördagar: 20 år, söndagar: 18 år

 

Kom ihåg att ta med egen handduk.

 

Välkommen till Eskilstunas egen oas!