River Relax

River Relax

En plats för avkoppling, mitt i Eskilstuna

River Relax är en plats för avkoppling där vi kombinerat den senaste tekniken inom relax med beprövad bastukonst. Allt för att du ska kunna ta hand om det viktigaste du har – Dig själv. 

I River Relax har du bland annat tillgång till en rad varma upplevelser som 4 olika bastur, den varma källan eller solrummet. Ha en skön och avslappnande stund med å-utsikt i en av de varma Linneabänkarna eller i vår guldklimp Caldariumet där du kan luta dig tillbaka mot en varm och ergonomisk hörnsoffa i guldmosaik med tillhörande fotstöd. Behöver du svalka av dig finns Kallsvallet och den härliga Upplevelseduschen till din tjänst.

I serveringen erbjuder vi en frestande meny bestående av enklare mat, snacks och både alkoholhaltiga och alkoholfria dryckesalternativ. Betalning sker med kort eller Swish.

Relaxen har 20 st värdeskåp som låses med hänglås - har du glömt ditt hemma så finns det att köpa i både receptionen och på plats i relaxen.

Önskar du titta på mobiltelefon/padda eller annan skärm under din vistelse går det bra, men av hänsyn till övriga gäster ber vi dig att använda skärmen i ljudlöst läge.

Åldergräns: onsdagar, fredagar & lördagar: 20 år, söndagar: 18 år

 

Nyheter hösten 2023!

- utökade öppettider: då vi haft stor efterfrågan på att öppna upp relaxen också på vardagar har vi nu utökat våra öppettider så att du kan komma och relaxa också på onsdagar kl. 15-19, utöver våra helgöppettider fredag - söndag.

- bokningsbar Lyxentré: utöver vår vanliga drop in-entré (325 kr) kan du nu också förboka din plats med vår Lyxentré (425 kr) som utöver tillgång till relaxens alla härliga attraktioner också ger dig lån av en badrock, ett vanity kit och ett glas gott (vin/öl/cider).

För att boka din Lyxentré kontaktar du vår reception på munktellbadet@befair.se eller 016-100 130.

 

Kom ihåg att ta med egen handduk.

 

Varmt välkommen till River Relax!