River relax - mer än bara relax

Lyxentré, abonnering eller föreläsning

I vår härliga River Relax kan du göra mer än bara relaxa - varför inte lyxa till det lite extra med vår Lyxentré som erbjuds i samband med Eskilstuna Ölkulturs ölprovningar? Eller få ta del av en intressant och givande föreläsning om mindfulness eller stresshantering?

Du har också möjlighet att abonnera hela relaxen för eget bruk att njuta av i sällskap med grupper upp till 75 personer.

River Relax - lyxentré

Det är med glädje som vi kan meddela att Munktellbadet och vår granne och lokala bryggeri Ölkultur valt att slå sina verksamheter samman genom att kunna erbjuda det bästa av 2 världar - en innehållsrik och smakfull ölprovning på plats i bryggeriet på Ölkultur som antingen inleds eller avslutas med en härlig vistelse på River Relax som utöver entré också ger dig badrock, vanity kit och en valfri öl från det sortiment vi erbjuder från Ölkultur.

För mer info och bokning klicka här

Abonnera River Relax

Njut av vår härliga River Relax i privat sällskap!

 

Är det någon som fyller jämnt? Vankas det möhippa eller svensexa? Är det dags för en riktigt härlig och avkopplande personalaktivitet?

För sällskap upp till 75 personer kan du abonnera relaxen under 4 timmar och har då fri tillgång till alla 4 bastur, den varma källan, solrummet, kallsvall och övriga attraktioner helt för eget bruk. I priset ingår också en exklusiv Aufguss-sittning, fruktfat & isvatten, samt ett vanity kit innehållande schampo, balsam, duschcreme och bodylotion för vardera deltagare.

För mer info och bokning kontakta receptionen på munktellbadet@befair.se

Föreläsning för hälsan

 Snurrar livet på lite snabbare än vad som känns hanterbart? Behöver du hitta nya verktyg för återhämtning och kraft?

Vår yoga- och qigonginstruktör Eva Carlsson erbjuder också föredrag, inspirationsföreläsningar och mental träning.