Badkalas

Fira födelsedagen på Munktellbadet och bjud in till ditt blötaste kalas någonsin! Här får ni en egen bassäng tillsammans med en egen kalasvärd som hjälper er att skapa en dag att minnas, full av plaskande lekar och skratt.

Våra kalas riktar sig till barn från 6 år och max 10 barn kan delta på kalaset. 

Pris på badkalas är 2000 kr.
En bokningsavgift på 600 kr betalas 3 dagar efter att bokningsbekräftelse mottagits, resterande betalning sker vid ankomst på kalasdagen.
All betalning sker i receptionen.

Våra kalas anordnas på:
Fredagar kl. 15.15 och kl. 16.45
Lördagar kl. 10.15 och kl. 11.45
Söndagar kl. 10.15 och kl. 11.45


Vi erbjuder ett tema per vecka enligt nedan:

Vecka: 49, 3, 7
Djungelkalas
Kom och bada med djungels olika djur. Vågar du leka vem är rädd för hajen? Lekarna anpassas efter barnens ålder.

Vecka: 50, 2, 6
Discokalas
Kom och dansa loss i discorummet, låt musiken flöda genom kropp och själ med färgglada lampor i en plaskande vattenvärld för små och stora. Låt barnen dansa och leka fritt.

Vecka: 5
Piratkalas
Kom och fira ditt kalas med dina pirat kompisar! Med svärd i handen och lapp för ögat får ni ett riktigt äventyr i bassängen.

Vecka: 4
Undervattenskalas
Är du redan ett blötdjur… Med dykmask får ni upptäcka världen under ytan. Rekommenderas för barn som har vattenvana.


KALASMENYER

I vårt kalas erbjudande har vi två menyval, som ni meddelar oss vid bokning.

Pannkaksmeny – Pannkaka, vispgrädde & jordgubbssylt, MER och piggelin
Korvmeny – Korv med bröd, MER och piggelin

Alla barn får en liten godispåse. Vill ni som föräldrar också äta/fika går det bra att lägga till i bokningen som ett extra tillval till en extra kostnad.


SÅ HÄR GÅR DET TILL

Du som har bokat badkalaset kommer 10-15 minuter innan utsatt tid för att möta upp barnen och deras föräldrar. När ni alla är samlade anmäler ni er och betalar i receptionen. Kalasvärden möter upp barnen och berättar om våra trivselregler och annat man bör tänka på vid besöket för att sedan gå in, duscha och byta om till badkläder. Förutom att vara badsugna, behöver kalas deltagarna ha badkläder och handdukar/badrock med sig.

Våra badkalas pågår i cirka 2 timmar. Barnen börjar med att bada och busa med kalasvärden i familjebadet under cirka en timme. Sen passar det bra med en paus för att äta kalasmenyn. Efter pausen finns det tid att bada fritt med föräldrarna, innan det är dags att ta adjö. (Tänk här på att max tre barn under 12 år per vuxen medföljande tillåts i badet)

För er som bokar kalas på fredagar går det bra att bada med föräldrarna innan kalaset startar, från klockan 13.00.

I kalaspriset så ingår 1 vuxenentré per barn. Under kalaset måste det finnas med minst 2 vuxna som deltar och ansvarar för barnen. Skulle det vara så att fler föräldrar vill med så betalar de ordinarie entréavgift. Alla som är med inne i simhallen måste vara ombytta inklusive föräldrar.

Vi uppskattar om ni tar del av våra trivselregler innan besöket, dem hittar ni genom att klicka HÄR! 

Inbjudningskort med tema:
Discokalas
Djungelkalas
Piratkalas
Undervattenskalas
Halloween

Klicka på respektive tema för att få fram våra inbjudningskort.
Vi rekommenderar att ni skriver ut inbjudningskorten i A5.


BOKNING

För bokning skicka din förfrågan till munktellbadet@befair.se så återkommer vi med information ifall dagen som önskas är ledig, med mera. Vi önskar att ni i er förfrågan skickar med datum för kalaset, namn samt ålder på födelsedagsbarnet, menyval och kontaktuppgifter. Om antalet minskar eller vid eventuell specialkost meddelar du detta senast 1 vecka innan ankomst. Bokningen är genomförd när ni fått en bekräftelse från receptionen. Bokning sker senast 14 dagar innan kalasdagen.


AVBOKNING

Avbokning av kalaset måste ske senast 14 dagar innan bokat datum. Skulle sjukdom ske så kontakta oss snarast möjligt med info så kan vi ändra datum för kalaset. Bokningsavgift återbetalas ej vid avbokning.