Badkalas

Fira födelsedagen på Munktellbadet och bjud in till ditt blötaste kalas någonsin! Här får ni en egen bassäng tillsammans med en egen badvärd som hjälper er att skapa en dag att minnas, full av plaskande lekar och skratt.

Våra kalas riktar sig till barn i åldrarna 5-11 år och man behöver boka för minst åtta deltagande barn.

KALAS-TEMA
Du kan välja på tre olika teman för just ditt äventyr!

Piratkalas
Kom och fira ditt kalas med dina piratkompisar! Med svärd i handen och lapp för ögat får ni ett riktigt äventyr i bassängen. Skattkartan leder er sedan till den hemliga fikaplatsen. De lite äldre barnen får även övervinna den stora hinderbanan (Wibit).

Undervattenskalas
Är du redan ett blötdjur… Men dykmask och fenor kan man upptäcka världen under ytan. Vi letar efter krabbor och bläckfiskar i bassängen innan vi avslutar med att leta efter den hemliga fikaplatsen.

Badkalas
Ett fartfyllt badkalas där vi hoppar och studsar i vattnet. Kan du simma genom sjögräset eller doppa huvudet som en dopping? Ta med dina kompisar och prova innan vi letar efter den hemliga fikaplatsen.

KALASMENYER
Det finns tre olika menyer att välja på. Du väljer en meny som gäller för samtliga barn som deltar på kalaset. I priset för menyn ingår entré och mat för ett barn samt entré för en medföljande vuxen.

Pannkaksmeny, 225 kr per barn
Pannkaka, vispgrädde & jordgubbssylt
En festis 20 cl

Korvmeny , 225 kr per barn
En korv med bröd
En festis 20 cl

Hamburgarmeny, 275 kr per barn
En 90 grams hamburgare med pommes
En 50 cl läsk eller en festis

Tårta, 45 kr per barn
Om ni även vill ha tårta så kan ni välja det som ett tillägg.

SÅHÄR GÅR DET TILL
Du som har bokat badkalaset kommer 10-15 minuter innan utsatt tid för att möta upp barnen och deras föräldrar. När ni alla är samlade anmäler ni er och betalar i receptionen.
Kalasvärden möter upp barnen och berättar om våra trivselregler och annat man bör tänka på vid besöket för att sedan går in, duscha och byta om till badkläder.
Barnen börjar med att bada och busa med kalasvärden under cirka en timme. Sen passar det bra med en paus för att äta kalasmenyn. Efter pausen finns det tid att bada fritt med föräldrarna, innan det är dags att ta adjö.

Våra kalas anordnas på lördagar och söndagar klockan 10-11.