Badkalas

Fira födelsedagen på Munktellbadet och bjud in till ditt blötaste kalas någonsin! Här får ni en egen bassäng tillsammans med en egen badvärd som hjälper er att skapa en dag att minnas, full av plaskande lekar och skratt.

Våra kalas riktar sig till barn i åldrarna 5-13 år och man kan i rådande situation med COVID-19 boka för max (8) åtta deltagande barn och då får max (1) en förälder per barn följa med.


KALAS-TEMA

Du kan välja på sex olika teman för just ditt äventyr!

Djungelkalas
Kom och bada med djungels olika djur. Vågar du leka vem är rädd för hajen? Lekarna anpassas efter barnens ålder. Vi avslutar med att mata fiskarna i blå lagunen innan våra rytande magar mättas.

Discokalas
Kom och dansa loss i discorummet, låt musiken flöda genom kropp och själ med färgglada lampor i en plaskande vattenvärld för små och stora. Låt barnen dansa och leka fritt, Vi avslutar med att mata fiskarna i blå lagunen innan vi hittar det hemliga fikaplatsen.

Munktellkampenkalas
Vågar du utmana dina vänner i en lagkamp? Detta kalas är för de äldre barnen som är simkunniga. Alla får ett diplom som ett tack för deras deltagande, vinnande laget får medaljer. Tävlingarna är anpassad till målgruppen. Vi avslutar med att mata fiskarna i blå lagunen innan vi hittar det hemliga fikaplatsen.

Piratkalas
Kom och fira ditt kalas med dina piratkompisar! Med svärd i handen och lapp för ögat får ni ett riktigt äventyr i bassängen. Skattkartan leder er sedan till den hemliga fikaplatsen.

Undervattenskalas
Är du redan ett blötdjur… Med dykmask och fenor får ni upptäcka världen under ytan. Vi letar efter fiskar i bassängen innan vi avslutar med att leta efter den hemliga fikaplatsen.

Badkalas
Ett fartfyllt badkalas där vi hoppar och studsar i vattnet. Kan du simma genom vattnet eller doppa huvudet som en riktig baddare? Ta med dina kompisar och prova innan vi letar efter den hemliga fikaplatsen.


KALASMENYER

Det finns tre olika menyer att välja på. Du väljer en meny som gäller för samtliga barn som deltar på kalaset. I priset för menyn ingår entré och mat för ett barn samt entré för en medföljande vuxen.

Pannkaksmeny, 225 kr per barn
Pannkaka, vispgrädde & jordgubbssylt
En festis 20 cl

Korvmeny , 225 kr per barn
En korv med bröd
En festis 20 cl

Hamburgarmeny, 275 kr per barn
En 90 grams hamburgare med pommes
En 50 cl läsk eller en festis

Tårta, 45 kr per barn
Om ni även vill ha tårta så kan ni välja det som ett tillägg.


SÅHÄR GÅR DET TILL

Du som har bokat badkalaset kommer 10-15 minuter innan utsatt tid för att möta upp barnen och deras föräldrar. När ni alla är samlade anmäler ni er och betalar i receptionen. Kalasvärden möter upp barnen och berättar om våra trivselregler och annat man bör tänka på vid besöket för att sedan går in, duscha och byta om till badkläder.

Barnen börjar med att bada och busa med kalasvärden under cirka en timme. Sen passar det bra med en paus för att äta kalasmenyn. Efter pausen finns det tid att bada fritt med föräldrarna, innan det är dags att ta adjö.

Våra kalas anordnas på lördagar och söndagar klockan 10-11.


BOKNING

Boka platserna med omsorg, det antal du bokar är bindande. Om antalet minskar eller vid eventuell avbokning meddelar du detta senast fem dagar innan ankomst, annars debiteras det antal som är bokat. För bokning fyll i formuläret nedan, spara och skicka det som en bifogad fil till info@munktellbadet.se så återkommer vi med information
om ifall dagen är ledig, med mera. Bokningen är genomförd när ni fått en bekräftelse från receptionen.

Bokningsformulär!