Frågor & svar

VAD ÄR ÖPPET?

Med hänvisning till Folkhälsomyndighetens beslut om ytterligare åtgärder för att trycka ner smittspridningen av covid-19, har vi stängt anläggningen för all badhusverksamhet.
För Actic gym hänvisar vi till deras hemsida.

Munktellbadet tar självklart smittspridningen på fullt allvar och följer myndigheternas riktlinjer och branschorganisationens rekommendationer.

HUR LÄNGE ÄR DET STÄNGT?

Vi håller anläggningen stängd för all badhusverksamhet fr o m 2020-12-19 och tillsvidare. Vi avvaktar myndigheternas vidare besked.


VAD GÄLLER FÖR OLIKA ÅRSKORT/PRESENTKORT HOS OSS?

ÅRSKORT MOTIONSIM

Giltiga årskort, förlängs med de antal dagar som simhallen håller stängt. Förlängningen sker automatiskt när simhallen åter öppnar.

ÅRSKORT FAMILJEBAD

Giltiga årskort, förlängs med de antal dagar som familjebadet håller stängt. Förlängningen sker automatiskt när vi öppnar familjebadet igen.

12-KLIPPKORT

Giltiga 12-klippkort, förlängs med de antal dagar som respektive avdelning (River relax, simhall, familjebad, aqua sport) håller stängt. Förlängningen sker automatiskt när vi öppnar igen.


AUTOGIRO

KOMBIKORT / KOMBIKORT + (autogiro 6-12 mån)
Kunder med kombikort / kombikort + pausar vi automatiskt till och med 31 januari 2021. Aqua Sport är fortsatt stängt. Din eventuella bindningstid förlängs med de antal månader vi håller stängt och stoppar samtidigt autogirodragning (0kr) för dessa månader.

FAMILJEBAD / MOTIONSSIM (autogiro 6-12 mån)
Har du som kund autogirokort familjebad eller motionssim, så pausar vi betalningen för december och januari månad. Din eventuella bindningstid förlängs med de antal månader vi håller stängt och stoppar samtidigt autogirodragning (0kr) för dessa månader.


FRISKVÅRD – BENIFY

Har du gjort en beställning via Benify? Du har möjlighet att hämta ut din beställda produkt hos oss så snart anläggningen öppnar igen. Vid beställningstillfället står det att produkten skall hämtas inom 14 dagar men detta är alltså förlängt då anläggningen håller stängt tillsvidare. Följ oss på hemsidan för mer information.


PRESENTKORT

Presentkort förlängs till 2021-12-31 (avser presentkort med utgångsdatum från 2020-04-01 och senare).Uppdaterad 2021-01-05