Inför ditt besök

Var parkerar jag? Hur många barn får jag ta med mig? Får jag ta med egen matsäck?Här kan du läsa om allt som är bra att veta innan ankomst!

 

Hur hittar jag till Munktellbadet?

Munktellbadet ligger i stadsdelen Munktellstaden i Eskilstuna bland forsande vattendrag, broar och holmar. Platsen bjuder på industrihistoria såväl som sportaktiviteter, kulturevenemang, god mat, spännande museer, utbildning, innovativt företagande och hotell.

Adress:

Holger Lindmarks plats 4, 633 61 Eskilstuna

Buss:

Ta buss 6 och hoppa av vid hållplats Munktellstaden.

Parkering:

Vi rekommenderar parkeringen på Stenmansgatan 2 - en stor grusplan med ett stort antal parkeringsplatser där du parkerar med Easy Park-appen från vilken du tar dig till anläggningen till fots sista biten över Eskilstunaån. Mer info och områdeskarta ser du lite längre ner här på sidan.

 

Vi gör allt för att du ska du känna dig välkommen, trygg och säker hos oss.

Alla som jobbar här har grundläggande utbildning i hjärt- och lungräddning och livräddning. Du som besöker oss behöver följa våra trivsel- och säkerhetsregler som du kan läsa mer om nedan.

Trivsel & Säkerhet

I vår anläggning finns alltid personal som är förberedd på att hantera olycksfall och andra oförutsedda situationer. Men personalen finns inte alltid vid bassängkanten. 

Inför ditt besök ber vi dig läsa igenom våra Trivsel & Säkerhetsregler för att göra ditt och övriga gästers besök till en så trygg och säker vistelse som möjligt!

Parkering

Då Munktellstaden är en stadsdel under uppbyggnad är parkeringsmöjligheterna för tillfället något urspridda - se bild för mer info om vart du lämpligast kan parkera bilen vid ert besök hos oss.

Bäst parkeringsmöjlighet finns på parkeringen markerad som 236 på kartan, den ligger belägen på Stenmansgatan 2A och där betalas parkeringsavgiften via appen Easy Park.

Åldersgränser

Bad

En vuxen får ta med sig MAX 3 barn som är under 12 år.
Barn under 12 år badar i sällskap med ombytt, simkunnig och betalande vuxen (minst 18 år). Barn från 12 år och uppåt som är simkunniga får bada utan vuxen persons tillsyn. Som simkunning räknas den som kan falla ner i vattnet, ta sig upp till ytan och simma 200 meter på djupt vatten varav 50 meter på rygg. 

Gruppträning

Hos oss är barn från 12 år välkomna på gruppträning på egen hand. Barn från 10 år tränar i sällskap med betalande vuxen.

River Relax

I relaxen är åldersgränsen 20 år på onsdagar, fredagar och lördagar, på söndagar är åldersgränsen 18 år.

För din säkerhet

Munktellbadet har ett antal övervakningskameror monterade i reception och vid in-/utpassage. Filmerna bevaras inte längre än vad som är nödvändigt och du kan läsa mer om vilka regler som gäller via länken.

Personuppgiftsansvarig för kameraövervakningens bildmaterial är Eskilstuna Kommunfastigheter AB, som har ett dataskyddsombud som kontrollerar att dessa personuppgifter behandlas korrekt. Dataskyddsombudet kan du kontakta på e-post: dataskyddsombud@kfast.se.