Min friskvård

Om du får friskvårdsbidrag från din arbetsgivare via Min Friskvård så kan du använda det till simning,  AQUA Sports, vuxensimskola eller River Relax här på Munktellbadet.

Få träningsformer utmanar hela kroppen så som simning gör. Kombinationen av styrka, kondition och teknik gör sporten till en lika rolig som krävande aktivitet. Simning är skonsamt för kroppens leder och muskler och lätt att anpassa efter egen förmåga.

I Min Friskvård erbjuder vi dig:

Motionssimning – Banor med olika tempo (långsam/normal/snabb) och olika längd (25m/50m). Få träningsformer utmanar hela kroppen så som simning gör. Kombinationen av styrka, kondition och teknik gör sporten till en lika rolig som krävande aktivitet. Simning är skonsamt för kroppens leder och muskler och lätt att anpassa efter egen förmåga.

AQUA Sports – Skonsam men tuff träning där vi har vattnet som motstånd. Olika redskap som hantlar, frisbee, aquanoodle eller wet belt kan användas under passen. Aquadeep tränar vi i simhallen och övriga pass tränar vi i någon av aktivitetsbassängerna som har olika djup. Träningspassen passar alla.

Simundervisning – Vår vuxensimskola vänder sig till dig som ännu inte lärt dig simma  eller känner dig osäker på simning.

River Relax – en plats för avkoppling där vi kombinerat den senaste tekniken inom relax med beprövad bastukonst. I vårt bastulandskap har du bland annat tillgång till flera olika bastukabiner, aufguss-bastu med eteriska oljor, avslappnande sanarium, varma bad eller tropiska regn.