Actic

Actic Munktell erbjuder styrketräning och gruppträning samt tillgång till simhallen.

Actic är en ledande friskvårdskedja med drygt 160 anläggningar och över 210 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med cirka 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Här kan du läsa mer om Actics utbud!

Utbildad personal
Som medlem ska du alltid kunna lita på våra råd och vår kompetens. Alla som arbetar på Actics träningsanläggningar är utbildade instruktörer och brinner för att hjälpa dig med din träning. Vi finns alltid tillgängliga på gymgolvet och du kan närsomhelst vända dig till oss med dina frågor och funderingar.


2 timmar med PT eller instruktör

Med hjälp av vår välutbildade personal får du som medlem en träningsvägledning och två timmar med en personlig tränare eller någon av våra utbildade instruktörer. I träningsvägledningen går vi igenom dina målsättningar och tidigare träningserfarenheter. Utifrån detta skapas en personlig träningsplan som du utför tillsammans med din personliga tränare eller instruktör. Vi ger dig de bästa förutsättningarna att du ska lyckas!