Om Munktellbadet

Kul badäventyr för alla åldrar, generös relaxavdelning och utmanande träningsmöjligheter: Eskilstunas nya besöksmål Munktellbadet bjuder ung som gammal på förstklassiga badupplevelser i kulturhistoriska Munktellstaden. Med tillgänglighet som ledstjärna och det första badhuset att tilldelas Miljöbyggnad Guld stoltserar vi med en av världens kanske mest moderna badanläggningar. Välkommen till framtidens badhus!

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER – GDPR

På Munktellbadet värnar vi om våra kunders personliga integritet och vill att du ska känna dig trygg i hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information om dig som vi sparar hos oss. Du som är kund hos oss behöver inte göra någonting, men läs gärna igenom informationen nedan

INFORMATION OM BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

De personuppgifter du eventuellt lämnar i samband med köpet av entrébiljett/ periodkort (klippkort, månadskort, årskort osv) registreras och lagras i vårt kundregister i ett digitalt besökshanteringssystem för administration av ärendet. Personuppgifterna kan även komma att behandlas av vårt personuppgiftsbiträde för support och service.Din integritet är viktig för oss och vi vill därför att du läser vidare för att få veta mer. En personuppgift är all slags information som kan kopplas till dig som person, till exempel namn, adress, kontaktuppgifter som telefonnummer och e-postadresser.

KONTAKT MED OSS I ANDRA FRÅGOR

Oavsett om ni har ett avtalsförhållande med oss eller inte kan kontakt komma att ske, från vår sida eller ert håll, via exempelvis e-post, i olika syften. Beroende på anledningen till kontakten kan de personuppgifter som ni uppger i denna kontakt komma att sparas hos oss. I största möjliga mån kommer detta i aktuellt fall att klargöras direkt i kommunikationen med oss.

PERSONUPPGIFTSANSVARIG

Munktellbadet ägs av Eskilstuna Kommunfastigheter AB som även är personuppgiftsansvarig (se länk GDPR) för behandling av dina personuppgifter som vi gör själva eller annat företag gör på vårt uppdrag. Vi har ett dataskyddsombud som kontrollerar att vi behandlar dina personuppgifter korrekt. Dataskyddsombudet kan du kontakta på e-post: dataskyddsombud@kfast.se eller på tel: 016-16 75 75.