Om Munktellbadet

Kul badäventyr för alla åldrar, generös relaxavdelning och utmanande träningsmöjligheter: Eskilstunas nya besöksmål Munktellbadet bjuder ung som gammal på förstklassiga badupplevelser i kulturhistoriska Munktellstaden. Med tillgänglighet som ledstjärna och det första badhuset att tilldelas Miljöbyggnad Guld stoltserar vi med en av världens kanske mest moderna badanläggningar. Välkommen till framtidens badhus!

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

På Munktellbadet värnar vi om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter, oavsett om du är kund, hyresgäst eller sökande. Därför vill vi informera dig om att den 25 maj 2018 träder Dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft, vilket innebär att skyddet för dina personuppgifter stärks och kraven på oss som företag skärps.

Munktellbadet ägs av Eskilstuna Kommunfastigheter AB som även är personuppgiftsansvarig (se länk GDPR). De personuppgifter du eventuellt lämnar i samband med köpet av entrébiljett registreras och lagras i vårt kundregister i ett digitalt besökshanteringssystem för administration av ärendet. Personuppgifterna kan även komma att behandlas av vårt personuppgiftsbiträde för support och service.