Jobba hos oss

Munktellbadet är ett modernt och miljömedvetet badhus där glädje, trygghet och bemötande är våra ledord. Det är fint beläget intill ån i den anrika stadsdelen Munktellstaden.

Badverksamheten har cirka 25 anställda – vi är badvärdar, receptionister, drifttekniker, städtekniker och administrationspersonal.

Vi är ett affärsområde inom Eskilstuna Kommunfastigheter AB som är ca 430 medarbetare och ägs till 100 procent av Eskilstuna Kommun. Kommunfastighet är trippelcertifierad inom miljö, arbetsmiljö och kvalitet. Vi får bra betyg i medarbetarundersökningar där våra medarbetare är stolta, motiverade och trivs bra.

Vi söker en medarbetare!

Munktellbadet är ett badäventyr för alla åldrar. Hos oss är den ena dagen inte är den andra lik. Hos oss kommer du planera och bedriva aktiviteter som simundervisning, vattenaktiviteter och bastusittningar på vår generösa relaxavdelning. Förutom att se till att våra gäster har flera utmanande träningsmöjligheter ingår även städning av anläggningens hygienzoner och daglig underhållstädning. Arbetsuppgifterna är varierande och det är viktigt för oss att du tillsammans med dina kollegor skapar en trygg och säker badmiljö och finns du tillgänglig för våra badgäster.

Klicka här på länken och sök senast 1 oktober!