Jobba hos oss

Munktellbadet är ett modernt och miljömedvetet badhus där glädje, trygghet och bemötande är våra ledord. Det är fint beläget intill ån i den anrika stadsdelen Munktellstaden.

Badverksamheten har cirka 25 anställda – vi är badvärdar, receptionister, drifttekniker, städtekniker och administrationspersonal.

Vi är ett affärsområde inom Eskilstuna Kommunfastigheter AB som är ca 430 medarbetare och ägs till 100 procent av Eskilstuna Kommun. Kommunfastighet är trippelcertifierad inom miljö, arbetsmiljö och kvalitet. Vi får bra betyg i medarbetarundersökningar där våra medarbetare är stolta, motiverade och trivs bra.

Timanställd simlärare sökes
Nu söker vi en timanställd simlärare som vill jobba kvällar med våra privata simskolor från 4 år upp till vuxen. Arbetsuppgifterna består av att med ett gott värdskap möta våra barn och vuxna som anmält sig till våra simkurser.

Vårt mål är att ett besök på Munktellbadet ska genomsyras av glädje, trygghet, bemötande och upplevelse. Vi söker dig som vill bidra till det och lära ut den ädla konsten att kunna simma!

Ett krav är att du är utbildad simlärare.

Vi behöver din ansökan senast fredag 15 december.

Sök tjänsten genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till Verksamhetsledare Bad maria.granquist@munktellbadet.se