Kalasvärd

Redo att förena nytta med nöje?

Vi söker nu Dig som kan stärka upp vår Kalaspersonal på Munktellbadet!

Brinner du för det personliga mötet och att sätta den där extra guldkanten på någons vardag? Är du den som ser glaset som halvfullt och ser möjligheter där andra ser problem?

Då kan det vara just Dig vi söker!

Du behöver vara minst fyllda 16 år, ha barnasinnet kvar men ha förmågan att balansera lekfullheten med ansvarstagande och ledarskap.

Som kalasvärd ansvarar du för genomförandet av våra blöta badkalas, du behöver vara simkunnig då du deltar både i vatten på land och ser till att barnen på ett säkert och samlat sätt tar sig mellan kalasets olika aktiviteter i badhuset.

För att passa in i vårat härliga gäng behöver Du vara positiv, tillmötesgående och villig att ta egna initiativ. Är du inte bekväm med att ha många bollar i luften samtidigt och arbeta bra under stress delar av din arbetstid är detta inte en tjänst för dig.Tjänsten innebär arbete på helger samt en positiv inställning till att på kort varsel hoppa in vid t.ex. sjukdom. 

Tjänsten avser ca. 4 timmar per kalas man ansvarar för, och kalasen genomförs på fredags eftermiddagar och lördagar/söndagar på förmiddagarna.

Låter detta som något för Dig? Tveka inte att höra av dig! 

Välkommen med ditt cv/personliga brev till munktellbadet@befair.se