River Relax

Stäng ute alla ljud. Glöm alla måsten, det som varit och det som kommer. Just nu befinner du dig i River Relax, en plats för avkoppling där vi kombinerat den senaste tekniken inom relax med beprövad bastukonst – allt för att du ska kunna ta hand om det viktigaste du har för att fungera – dig själv.

I River Relax har du bland annat tillgång till strålande sol i solrummet, aufguss-bastu med eteriska oljor, avslappnande sanarium och service från vår personal.

Servering River Relax
Relaxen erbjuder alltid dricksvatten i karaffer om du skulle bli törstig under ditt besök.

Onsdagar till lördagar är serveringen öppen i River Relax. Då finns det möjlighet att köpa snacks, mat och dryck – både med och utan alkohol.

Kökets öppettider:
Onsdag: 15-19
Torsdag:15-18
Fredag: 15-19
Lördag: 12-18
Söndag: ingen servering

På River Relax får man inte ta med egen mat eller dryck.

Åldersgräns River Relax
Onsdag-lördag: 20 år
Söndagar: 18 år

Boka River Relax
Om ni är en grupp kan ni boka loungerummet i River Relax, till exempel i samband med konferens, svensexa eller möhippa. Kontakta receptionen: info@munktellbadet.se

När du kliver in i River Relax lämnar du vardagens alla måsten bakom dig. Slut ögonen och låt värmen omsluta dig i våra varma källor eller i någon av våra fyra olika bastukabiner.

Luta dig tillbaka och njut av våra varma ‘Linnea Loungers’ och se Eskilstuna ån sakta glida förbi vid dina fötter.

En stunds ensam avkoppling från vardagen eller lågmälda samtal tillsammans med goda vänner.

Våra varma källor håller 38 grader och slutar i en upplevelse dusch med ett tropiskt varmt regn eller en isande eukalyptus dusch.