Aqua Sports – våra pass

Skonsam men tuff träning där vi har vattnet som motstånd. Olika redskap som hantlar, frisbee, aquanoodle eller wet belt kan användas under passen. Aquadeep tränar vi i simhallen och övriga pass tränar vi i någon av aktivitetsbassängerna som har olika djup. Träningspassen passar alla, välkomna!

Aqua Circle – Stationsbaserad träning med främst styrka men även inslag av kondition. Med tidsbestämda intervaller tränar du igenom hela kroppen på stationer där övningarna varierar. Vattendjupet är 130 cm.

Aqua Deep – Ett vattenfyspass på djupt vatten. Till din hjälp har du ett wet belt (flytbälte). Här tränar du framförallt kondition men även styrka och rörlighet.

Aqua Trim – Ett energikrävande pass där hela kroppen tränas genom styrka, rörlighet och kondition. Även balansövningar förekommer. Vattendjupet är 130 cm.

Aqua Trim Senior – Ett pass med fokus på styrka, rörlighet och kondition – precis som vanliga Aqua Trim – men med lite enklare rörelser för att passa dig som är över 65 år. Vattendjupet är 130 cm.

Aqua Harmony– Ett lugnt pass i varmt vatten med olika sträck-, tänj- och balansövningar. Lämna stressen hemma och kom i harmoni med dig själv. Vattendjupet är 120 cm.

Aqua Tabata– Ett högintensivt träningspass med styrke- och konditionsövningar. Vi arbetar med så kallade Tabata-intervaller där samma övning upprepas 6-8 gånger under 20 sekunder, följt av 10 sekunders vila. Passar för alla men är konditions- och styrkekrävande. Vattendjup 130 cm.

Aqua Power- Tufft styrketräningspass där vi använder oss av olika redskap så som gummiband, hantlar med mm. Vattendjupet är 130 cm.

Aqua Hit- (högintensivträning) är ett styrke och konditionspass både på land och i vatten. Ni jobbar och pushar varandra under fyraminutersintervaller. Ett kul och fartfyllt pass! Vattendjupet är 130 cm eller djupare.