Aqua Sports – våra pass

Skonsam men tuff träning där vi har vattnet som motstånd. Olika redskap som hantlar, frisbee, aquanoodle eller wet belt kan användas under passen. Aquadeep tränar vi i simhallen och övriga pass tränar vi i någon av aktivitetsbassängerna som har olika djup. Träningspassen passar alla, välkomna!

Aqua Zumba NYHET! – Ett dansinsperetat pass med energi och rörelseglädje. Vi tränar hela kroppen i vattnet till härliga latinska- och Bollywood-rytmer. Alla kan vara med. So join the Aqua Zumba pool party!

Aqua Family NYHET!Ett lekfullt pass som riktar sig till barn mellan 2 och 6 år tillsammans med föräldrar. Om familjen har något barn som är äldre eller yngre kan de självklart också följa med. Passet är 30 minuter. Vi använder oss av olika redskap och vattendjupet är 80 cm.

Aqua Circle – Stationsbaserad träning med främst styrka men även inslag av kondition. Med tidsbestämda intervaller tränar du igenom hela kroppen på stationer där övningarna varierar. Vattendjupet är 130 cm.

Aqua Deep – Ett vattenfyspass på djupt vatten. Till din hjälp har du ett wet belt (flytbälte). Här tränar du framförallt kondition men även styrka och rörlighet.

Aqua Trim – Ett energikrävande pass där hela kroppen tränas genom styrka, rörlighet och kondition. Även balansövningar förekommer. Vattendjupet är 130 cm.

Aqua Trim Senior – Ett pass med fokus på styrka, rörlighet och kondition – precis som vanliga Aqua Trim – men med lite enklare rörelser för att passa dig som är över 65 år. Vattendjupet är 130 cm.

Aqua Harmony– Ett lugnt pass i varmt vatten med olika sträck-, tänj- och balansövningar. Lämna stressen hemma och kom i harmoni med dig själv. Vattendjupet är 120 cm.

Aqua Tabata– Ett högintensivt träningspass med styrke- och konditionsövningar. Vi arbetar med så kallade Tabata-intervaller där samma övning upprepas 6-8 gånger under 20 sekunder, följt av 10 sekunders vila. Passar för alla men är konditions- och styrkekrävande. Vattendjup 130 cm.

Aqua Power– Tufft styrketräningspass där vi använder oss av olika redskap så som gummiband, hantlar med mm. Vattendjupet är 130 cm.

Aqua Combat Ett träningspass i vattnet där vi hämtat inspiration från kampsporten Mauy thai. Passet innehåller sparkar och slag. Vattendjupet är 130 cm.