River relax + massage = sant!

Ta relaxandet till nya nivåer!

Det är med glädje och stolthet som vi kan meddela att vi fr.o.m. onsdag 7/2-24 kommer att börja erbjuda massagebehandlingar i vår egen pärla River relax!

 

Med hjälp av Cissi Knutsson, diplomerad friskvårdsmassör, så kommer du då att kunna unna dig nedan behandlingar:

- Klassisk avslappningsmassage, 20 minuter: 395 kr (drop in eller förbokas - boka här)

- Klassisk avslappningsmassage, 40 minuter: 750 kr (förbokas - boka här)

 

Massagen Cissi erbjuder är en mjuk och följsam beröringsmassage som passar alla. Det är en lugn och avslappnande metod som utgår från svensk klassisk massage. Målet med massagen är att lösa upp spänningar, öka blodcirkulationen samt att öka utsöndringen av endorfiner och oxytocin, även kallat ”må bra hormonet” då det sänker stressnivån och ger oss en känsla av lugn, trygghet och välbefinnande. Denna massage passar personer som önskar komma ned i varv och unna sig själv en stund att koppla av. 

Under onsdagarna i februari kommer Cissi att finnas på plats i relaxen kl. 16.30-19.00 för att informera och svara på frågor om massagen - och finns såklart också tillgänglig för dig som vill prova på en av hennes 20-minutersbehandlingar.

 

Massagebehandlingarna köper du antingen till som en extra guldkant till ditt relaxbesök med tillhörande entré, eller som en separat behandling att avnjuta utan att utöver denna ta del av relaxens övriga attraktioner.