River relax - mer än bara relax

Lyxentré, abonnering eller föreläsning

I vår härliga River Relax kan du göra mer än bara relaxa - varför inte lyxa till det lite extra med vår Lyxentré som sätter lite extra guldkant på relaxandet? Eller få ta del av en intressant och givande föreläsning om mindfulness eller stresshantering?

Du har också möjlighet att abonnera hela relaxen för eget bruk att njuta av i sällskap med grupper upp till 75 personer.

Välkommen till årets mest avslappnade julbord!

Redo för nya traditioner? Välkommen att fira in julen i 32 graders värme hos oss!

River Relax - lyxentré

Varmt välkommen till en lite lyxigare avkoppling!

Det är med glädje som vi kan meddela att du nu utöver vår vanliga drop in-entré också kan förboka din plats för garanterad avslappning med vår Lyxentré!

Utöver entré och tillgång till relaxens alla attraktioner ingår i priset också en badrock, ett vanity kit och ett glas gott (vin/öl/cider) - allt detta för bara 425 kr!

För att boka din lyxentré kontakta vår reception på munktellbadet@befair.se eller 016-100 130.

 

Abonnera River Relax

Njut av vår härliga River Relax i privat sällskap!

Är det någon som fyller jämnt? Vankas det möhippa eller svensexa? Är det dags för en riktigt härlig och avkopplande personalaktivitet?

För sällskap upp till 75 personer kan du abonnera relaxen under 4 timmar och har då fri tillgång till alla 4 bastur, den varma källan, solrummet, kallsvall och övriga attraktioner helt för eget bruk. I priset ingår också en exklusiv Aufguss-sittning, fruktfat & isvatten, samt ett vanity kit innehållande schampo, balsam, duschcreme och bodylotion för vardera deltagare.

För mer info och bokning kontakta receptionen på munktellbadet@befair.se

Föreläsning för hälsan

 Snurrar livet på lite snabbare än vad som känns hanterbart? Behöver du hitta nya verktyg för återhämtning och kraft?

Vår yoga- och qigonginstruktör Eva Carlsson erbjuder också föredrag, inspirationsföreläsningar och mental träning.