Gym

Redo för nya utmaningar?

Vi utökar verksamheten med ett eget gym!

 

1 februari 2024 ser vi till att ge våra medlemmar ännu mer för pengarna - och lägger till ett eget gym till våra övriga aktiviteter och träning!

Gymmet ingår likt motionssimning och vattenträning i priset när du köper ditt medlemskap hos oss.

 

EasyLine:

På balkongen ovanför stora simbassängen erbjuder vi från 1 februari en gymmaskinpark med Easylinemaskiner. Easyline är enkel, snabb och effektiv cirkelträning där man dels jobbar med maskiner, dels utan. Det passar alla som vill förbättra sin kondition och stärka sina muskler effektivt på kort tid. Easyline handlar om den perfekta snabbträningen för styrketräning  och metabolisk träning kombinerat med överlägsen kvalitetsdesign och hållbarhet.

Easylinemaskinerna kan man använda och träna själv på - det finns timer på väggen för att veta när man ska byta maskin - eller så kan man gå på något av de ledarledda passen som bokas i appen eller på hemsidan, de erbjuds i pass om antingen 30 eller 45 minuter. 

 

Funktionella ytan:

Bakom läktaren, nära Publikentrén erbjuder vi från 1 februari ett funktionellt gym där vi bland annat kommer att ha:
- Roddmaskin
- Stakmaskin
- Airbike / cykel
 
Den funktionella ytan kommer även att ha mycket annat såsom gummiband, vikter, pinnar, pilatesbollar, box, stepbrädor. 
Som den enda ytan på Munktellbadet med lite svalare rumstemperatur kommer vi också att hålla instruktörsledda pass här som t.ex core, cirkelträning och funktionell träning. 
 
 
För mer info och bokning av passen klicka här.