Rekordmånga besökte Munktellbadet 2023

Under 2023 besökte rekordmånga gäster Munktellbadet. Och trenden visar att 2024 blir ett minst lika bra år.

Med ett rekord både i besökare och resultat under 2023 jämfört med tidigare år, står Munktellbadet stark som samlingspunkt för Eskilstunaborna. I januari 2024 är besöken nästintill de dubbla jämfört med föregående år. 

- Vi är oerhört glada att vi i BeFair, tillsammans med alla besökare, har fått Munktellbadet att leva upp igen! Det har verkligen blivit en mötesplats som sjuder av liv och rörelse, precis så som vi önskar, säger Munktellbadets verksamhetschef, tillika bolagets vd, Josefine Lindberg.

De grundläggande värderingarna i bolaget, att vara schysst, tror Josefine är en nyckel. 

- Hela upplevelsen ska vara schysst. Du möter ett leende i receptionen. Du serveras en god fika. Träningen håller hög kvalitet. Tillsammans jobbar vi för att hela tiden leverera över förväntan till våra gäster och medlemmar, säger Josefine. 

Munktellbadet är ett gott exempel på att systematiskt och långsiktigt arbete lönar sig, vilket inte minst besökssiffrorna visar.. 

- Vi jobbar hela tiden med att utveckla verksamheten och skruva på utbudet för att möta efterfrågan. Det har också varit viktigt att jobba med en tydlig strategi för marknadsföring, och bjuda besökarna på det lilla extra vid varje besök, avslutar Josefine. 

Munktellbadet är nominerad till Årets marknadsförare 2023 av Eskilstuna Näringsliv, och vinnaren presenteras under festliga former på näringslivsgalan den 18 april. 

Samtidigt är verksamhetschef och vd Josefine Lindberg nominerad till årets stipendium i Stiftelsen Maria Pihls minne. Stipendiet syftar till att synliggöra kvinnors entreprenörskap, styrelsearbete och ledarskap och att lyfta fram goda förebilder. Stipendiaten utses den internationella kvinnodagen den 8 mars. 

Kontakt

Josefine Lindberg
Tfn. 076-134 96 32