Friskvård

Hos oss på Munktellbadet kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag till simträning, familjebad, AQUA Sports, vuxensimskola eller River Relax.

Vi har avtal med friskvårdsförmedlarna:

  • ePassi
  • Min Friskvård
  • Benify


Till ditt friskvårdsbidrag erbjuder vi dig

Motionssimning/Familjebad – Banor med olika tempo (långsam/normal/snabb) och olika längd (25m/50m). Få träningsformer utmanar hela kroppen så som simning gör. Kombinationen av styrka, kondition och teknik gör sporten till en lika rolig som krävande aktivitet. Simning är skonsamt för kroppens leder och muskler och lätt att anpassa efter egen förmåga.

AQUA Sports – Skonsam men tuff träning där vi har vattnet som motstånd. Olika redskap som hantlar, frisbee, aquanoodle eller wet belt kan användas under passen. Aquadeep tränar vi i simhallen och övriga pass tränar vi i någon av aktivitetsbassängerna som har olika djup. Träningspassen passar alla.

Simundervisning – Vår vuxensimskola vänder sig till dig som ännu inte lärt dig simma eller känner dig osäker på simning.

River Relax – en plats för avkoppling där vi kombinerat den senaste tekniken inom relax med beprövad bastukonst. I vårt bastulandskap har du bland annat tillgång till flera olika bastukabiner, aufguss-bastu med eteriska oljor, avslappnande sanarium, varma bad eller tropiska regn.


Betalning

Om du får friskvårdsbidrag från din arbetsgivare via tjänsten ePassi/Min Friskvård eller Benify så hjälper vi dig att registrera användning på plats i vår reception.

- Beställning i ePassi är giltig max. 15 minuter efter lagd beställning i appen, varför du behöver befinna dig på plats hos oss när du lägger denna.

- Beställning i Benify kan göras utan att befinna dig på plats hos oss, men ha i åtanke att ditt beställda abonnemang registreras och aktiveras senast 24 timmar efter tidpunkten för beställning.

- Om du får friskvårdbidraget från din arbetsgivare på annat sätt så betalar du själv på plats i receptionen och använder sedan det kvitto du får av oss för att få friskvårdsbidraget utbetalt av din arbetsgivare. Kontrollera först med din arbetsgivare vilka regler som gäller för just din anställning.

OBS! Till samtliga abonnemang som köps behöver du ett entréarmband att koppla detta till - armbandet är ej avdragsgillt som friskvård utan betalas ur egen plånbok. Köp av armband är en engångskostnad och kostar 125 kr. Armbandet sparas med fördel också efter att abonnemanget löpt ut att ladda på nya abonnemang på.

Om du betalar köpet själv och lämnar in kvittot till arbetsgivaren i efterhand kan du köpa önskat abonnemang direkt via länkarna nedan:

Årskort - alla dagar, alla tider

Klippkort, 10 ggr - alla dagar, alla tider

Klippkort River Relax, 10 ggr